De sfeervolle winteravond 2011 in de wijk was een succes

Afgelopen woensdag 28 december was het weer zover. Zoals inmiddels een traditie is geworden, maken de kinderen uit de wijk Hoogenhof zelf lampionnen tussen kerst en oud-en-nieuw. Voor foto's kunt u alvast hier terecht. Onder het genot van koffie/thee, frisdrank, gluhwein en warme chocomelk maakten de kinderen, goed geholpen door hun (groot)ouders de mooiste creaties. Midden op de avond kwam het hoogtepunt: de wandeling door de wijk met de lampionnen onder begeleiding van Drumband Malden.
Bij terugkomst werd de stoet warm onthaald met oliebollen en warme en koude dranken. Na een kort optreden van de drumband volgden diverse optredens van lokale sterren: een zanger en twee zangeressen die meegedaan hebben met de TV-show ''The Voice of Holland", en twee optredens van de groep Musicalles uit Malden die met twee liedjes uit de Abba musical MammaMia de avond verder opluisterden.
Met de uitreiking van prijzen aan de winnaars van de poster-kleurwedstrijd en nog een paar knallende optredens van de vocalisten van "The Voice of Holland" werd de geslaagde avond goed afgerond.