Halloween in Hoogenhof 2017

zaterdag, 28 oktober, 2017 - 18:30 tot 22:00

Wat is er allemaal te doen op zaterdag 28 oktober 2017 in de basisschool de Tovercirkel?

Van 18.30 tot 20.00 uur is er LAMPIONNEN KNUTSELEN voor kinderen van 4 tot 12 jaar .

Om 19.30 uur begint de TRICK OR TREAT OPTOCHT voor kinderen van 6 tot 10 jaar. De kinderen vertrekken in groepjes van 5 en lopen een route langs aangegeven huizen waar ze aan mogen bellen. Ouders mogen zich opgeven voor begeleiding.

Woon je in de Hoogenhof en vind je het leuk om je voortuin in griezelige Halloweenstijl te versieren en kinderen aan je deur te verrassen met wat lekkers, meld je dan ook bij ons aan! Je adres wordt op de route gezet en wij informeren je hoeveel kinderen langs zullen komen. Als er meer aanmeldingen dan verwacht zijn, dan zullen we 2 of meer routes maken. Trek je griezeligste outfit aan als de kinderen aanbellen!

Om 20.30 uur begint de SPOOKOPTOCHT voor kinderen van 9 tot 14 jaar. De kinderen vertrekken in groepjes en krijgen een routebeschrijving mee. De route is onderweg ook goed aangegeven. Laat je de stuipen op het lijf jagen door monsters, spoken, heksen, zombies, vampiers en creepy clowns!

We zoeken ook nog mensen die mee willen helpen om de spookroute te voorzien van scary acts. Dus wil je meedoen, geef je op en kom lekker meegriezelen!

Geef je op door het formulier hieronder in te vullen.

Geef je voor- en achternaam
Geef je straatnaam en huisnummer aan als de kinderen langs mogen komen.
Als je een deelnemend kind bent, geef dan je leeftijd op.
Geef aan welke activiteit je wilt doen. Voor kinderen: 1. deelnemen aan knutselen lampion en/of pompoen snijden 2. meelopen met trick-or-treat- of spooktocht Voor volwassenen: 3. kinderen begeleiden bij knutselen of pompoen snijden 4. kinderen begeleiden tijdens trick-or-treat of spooktocht 5. kinderen ontvangen bij/in je huis 6. meedoen als griezelig figuur op spookroute

Reacties