Halloween in Hoogenhof 2018

zondag, 21 oktober, 2018 - 20:45 tot dinsdag, 30 oktober, 2018 - 20:45

Woensdag 31 oktober ... kom je mee griezelen?!

Dit jaar zorgen we weer voor een griezelig leuke Halloween avond in de Hoogenhof.

Vanaf 17.30 tot 19.30 uur kunnen kinderen van 4 tot 11 jaar KNUTSELEN met lampionnen, maskers en pompoenen. Locatie: basischool De Tovercirkel.

Om 18.30 uur begint de TRICK OR TREAT OPTOCHT voor kinderen van 6 tot 11 jaar. De kinderen vertrekken in groepjes en lopen een route langs aangegeven huizen waar ze aan mogen bellen.

Ouders mogen zich opgeven voor begeleiding.

Woon je in de Hoogenhof en vind je het leuk om je voortuin in griezelige Halloween-stijl te versieren en kinderen aan je deur te onvangen met wat lekkers, meld je dan ook bij ons aan.

Je adres wordt op de route gezet en wij informeren je hoeveel kinderen langs zullen komen. Trek je griezeligste outfit aan als de kinderen aanbellen!

Om 19.30 uur begint de SPOOKTOCHT voor kinderen van 9 tot 14 jaar. De kinderen vertrekken in groepjes en krijgen een routebeschrijving mee. De route is onderweg ook goed aangegeven. Durf jij het aan... een spannende route langs heksen, zombies, spoken en enge clowns!

We zoeken ook nog mensen die mee willen helpen om de spookroute te voorzien van scary acts (vanaf 15 jaar).

Geef je op via www.wijkplatformhoogenhof.nl door het formulier hieronder in te vullen en te versturen of mail naar secretaris@wijkplatformhoogenhof.nl.

Naam van kind of ouder
Leeftijd van kind (niet van toepassing voor ouder)
Kind: geef aan met welke activiteit je mee wilt doen (knutselen, trick-or-treat optocht, spooktocht) Ouder: geef aan met welke activiteit je mee wilt helpen (knutselen, begeleiden kinderen bij trick-or-treat optocht, versieren huis voor trick-or-treat optocht of scary act voor spooktocht)
Adres, alleen van toepassing als je huis in de trick-or-treat optocht of de spooktocht opgenomen mag worden