Potje Voetbal 25 sept 2011

Net als in 2009 was het ook weer een prachtige dag om in de wijk Hoogenhof een potje voetbal te spelen voor jong en oud, georganiseerd door de activiteitencommissie van het Wijkplatform Hoogenhof.

Er hadden zich veel teams ingeschreven met weer de meest originele namen, zoals de Goalgetters, de Denderende Diesels, en de Toppertjes. In een soort competitie moest elk team tegen elk ander team spelen. Degene met de meeste wedstrijdpunten zou winnen. Ondanks de warmte (zo'n 30 gr.C) werd er fanatiek gevoetbald, en na elke wedstrijd werd er gezorgd voor een hapje en een drankje zodat er weer vol vuur tegenaan gegaan kon worden. Er werd flink gestreden om de wisselbeker, en het verloop van de wedstrijden maakte de competitie spannend tot het laatst. Uiteindelijk wonnen de Boterdijkjes en konden ze de wisselbeker in ontvangst nemen.

Voor iedereen die volgende jaar ook graag het potje voetbal van de Hoogenhof mee zou willen spelen met zijn of haar team,..... houd alvast de 3e zondag van september vrij in jullie agenda!