Feestelijke bijeenkomst Broekstaete 8 juli 2016

Het is alweer een paar maanden geleden dat we de nieuwe bewoners van Broekstaete mochten verwelkomen in onze wijk Hoogenhof. Inmiddels heeft ieder haar/zijn appartement ingericht, zodat nu het moment aangekomen was om hier even feestelijk bij stil te staan.

De wethouders waren uitgenodigd en andere gasten, zoals vertegenwoordigers van Oosterpoort, vluchtelingenwerk en Pluryn.

Vele bewoners uit de omliggende straten brachten overheerlijke zelfgemaakte gerechten mee en wilden op die manier kennis maken met de nieuwe wijkbewoners. Ook de bewoners van Broekstaete zelf hadden hun best gedaan om een cultureel gerecht samen te stellen. Alles werd op tafels uitgestald zodat iedereen kon genieten van de verschillende gerechten onder het genot van een drankje. De avond werd opgeluisterd door vrolijke muziek die al snel bij sommigen overging in een dans.

Een heel geslaagde bijeenkomst waar we op een gezellige manier met elkaar ideeën hebben kunnen uitwisselen. Namens het bestuur van het wijkplatform Hoogenhof waren de voorzitter en secretaris aanwezig en zij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe bewoners op korte termijn zich helemaal thuis gaan voelen in onze wijk.