Spelspektakel Hoogenhof zondag 26 september

In het kort:

De dag begon met grauwe lucht maar in de middag brak de zon door. De superstormbaam was een hele klim. En om samen ski te lopen of met de skippyworst vooruit te komen viel nog niet mee. De teamspirit was echter sterk aanwezig en met aanwijzingen vanaf de zijlijn lukte het menigeen om met grote hilariteit bij de finish te komen. De vier beste teams hebben op het GrandFinaleparcour gestreden om het goud en de wisselbeker die met team Kreytacker mee naar huis ging. Wethouder Ellen de Swart reikte de prijzen uit. De nummers 2 t/m 4 waren respectievelijk; de Denderende Diesels, Hoogenhof 2 en Hoogenhof 3.

Bedankt!

Aan het spektakel deden 17 teams mee. Er waren maar liefst bijna 150 deelnemers, heel veel toeschouwers en een heleboel vrijwilligers; Herman, Michel, Didi, Bart, Bianca, Astrid, Sanne, Merel, Roos, Malijn, Iris, Diana, Madelon, Marleen, Daphne, Debbij, Renee, Erica, Jacqueline, Huub, Julianne, Dirk, Job, Manon, Timmy, Ans en Marleen. Super bedankt!!! En ook de volgende mensen bedankt: Ronny van Coffee@work voor het aanbieden van de koffie en de koekjes; Fred, Monica en Jose van de Friet; Jan-Willem Lingmont voor het aanbieden van de kortingen van Donatello’s en ook de snoepjes van de carnavalsvereniging door Bart Verwey en tot slot supermarkt De Plus, die toch altijd weer willen meewerken!

We kunnen terugkijken op een leuke dag en zullen weer eens gaan nadenken over het volgende idee. Misschien wel weer een lampionnenoptocht of…..

Tot het volgende evenement!?

De activiteitencommissie van wijkplatform Hoogenhof.